Life update

LifeUpdate: Woensdag 11 maart 2015

Vandaag heb ik niet zo veel gedaan. Ik heb daarom ook niet zo veel foto’s. Ik doe er nog wat foto’s bij van afgelopen zaterdag, toen ik de natuur deels heb gefotografeerd. Ik werd vanmorgen om negen uur wakker op mijn heerlijke roostervrije dag. Ik stapte uit bed en liep naar beneden. Ik maakte twee boterhammen en schonk wat melk in een beker. Na het ontbijt had ik veel zin om iets humoristisch te gaan kijken. Ik keek in mijn kast en pikte daar uiteindelijk deze leuke (één keer eerder gezien) dvd uit.

Featured image

Na het vele lachen was het alweer tijd voor de lunch. Ik maakte een tosti en schonk weer een bekertje melk in. Na de lunch ging ik verder werken aan mijn boek. Ik ben nu bezig met mijn derde. Ik heb net het volgende afgerond: Het controleren op eventuele spelfouten in boek één en twee. Ik heb er gelukkig niet veel aangetroffen. Mijn Nederlandse grammatica is erg goed. Ik haalde op de middelbare altijd hele hoge cijfers. Nog steeds trouwens, maar dan op een andere school 😉 Nadat ik mijn inspiratie had opgeschreven, keek ik naar mijn kale nagels. Ik besloot om mijn nagels in een fris, schattig kleurtje te lakken. Het werd uiteindelijk mintgroen.

Featured image

Nadat mijn nagels droog waren, ging ik een verhaal schrijven voor op de blog. Die is ondertussen al gepost 🙂 Ik ben daarna nog een beetje rond gaan struinen op internet en heb wat muziek geluisterd. Ik kreeg ineens trek in een gezonde snack. Ik pakte een mandarijn van de fruitschaal.

Featured image

Nu volgen er wat foto’s van afgelopen zaterdag. Ik had toen wat natuurfoto’s gemaakt en die wil ik graag met jullie delen. Op de foto’s staan krokussen en kraaien.

Featured image

Featured image

Featured image

Na deze mooie natuurfoto’s sluit ik deze plog af. Ik ga straks lekker avondeten en dan ga ik weer naar Masterchef Canada kijken. Vanavond kom ik niet online. Ik ga vanavond naar een cabaretvoorstelling. Mijn vader heeft er twee kaartjes voor gewonnen. Ik moet helaas GTST missen, maar gelukkig is daar RTL XL, dus dat kijk ik morgenavond terug.

Hoe was jullie dag?

Featured image

19 thoughts on “LifeUpdate: Woensdag 11 maart 2015

 1. Leuke plog! Ik vind in goed gezelschap ook heel erg leuk. Ik ben vooral fan van die Thomas, haha. Ik had vandaag school tot 1 uur, dus dat was best chil 🙂

  Liked by 1 person

 2. Leuke plog! Heel veel plezier vanavond! :). Ik ben naar school geweest en toen op de terug weg genoten van de zon. Ik hou wel van dit weertje. Laat het daarom maar snel zomer worden.

  Liked by 1 person

 3. Wat mooi zeg, al die krokusjes! Ik heb vandaag wat huishoudelijke klusjes gedaan, geprobeerd te lezen (jammer genoeg erg weinig concentratie) en heb ‘s avonds afgesproken met vriendinnen.

  Liked by 1 person

 4. Nou ziet eruit als een prima dag!!! Ik heb het aardig druk gehad, maar smiddags toch nog wat uurtjes zon meegepikt! Naar welke cabaret voorstelling ben je geweest?

  Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s