Life update

LifeUpdate: Woensdag 4 maart 2015

Vandaag was mijn lieve konijn jarig geweest. Ze is overleden in 2007. Ik ben heel erg gesteld op mijn dieren. Hun verjaardagen vergeet ik nooit meer. Ze was een zwart konijntje en echt superlief. Toen ik vanmorgen dus wakker werd keek ik even op mijn kalender. Naar haar naam, achter de datum. Ik liep naar beneden en werd begroet door mijn kitten. Ik ging twee boterhammen smeren en schonk een glaasje melk in.Β Ik heb deze fotocollage al een hele tijd geleden gemaakt, maar ik wilde hem super graag met jullie delen!

Featured image

Ik besloot om alle leuke nieuwe berichten hier op de blog te lezen. Dat deed ik onder het genot van mijn lievelingsliedje.

Featured image

Ik heb deze tekening al een tijdje geleden nagetekend, maar ik wilde hem nu graag met jullie delen.Β Het is dus niet mijn tekening, nou ja, wel zelf nagetekend maar de oorspronkelijke tekening is van iemand anders. Ik vond hem op google toen ik zocht naar leuke na te tekenen tekeningen. Ik vond hem wel heel leuk en heb hem hier en daar wat aangepast. Ik heb haar gewoon een naam gegeven, dus het is een random naam.

Featured image

Na het tekenen ben ik even naar de winkel gegaan. Ik wilde even een nieuwe tv-gids kopen voor volgende week, GTST alvast even inlezen πŸ˜‰ We kopen altijd de Tros Kompas.

Featured image

Ik liep langs de Kruidvat en zag daar dit boek liggen, voor slechts €4! Ik heb geen idee of het een leuk boek is, maar na het lezen van de achterkant was ik erg nieuwsgierig naar de inhoud.

Featured image

Toen ik weer thuiskwam at ik vlug drie boterhammen en dronk ik een glaasje chocolademelk. Ik wilde namelijk heel erg graag een uurtje Just Dance spelen. Het is leuk en ook nog eens sportief, toch?

Featured image

Na het dansen had ik zin om een serie te gaan kijken. Deze serie is al zeker drie jaar oud. Het had in totaal maar twee seizoenen, maar ik vind deze serie echt superleuk! Wellicht kennen jullie de serie, maar het was nou niet echt een super groot succes zoals Divorce.

Featured image

Toen was het alweer tijd voor het avondeten. We hebben macaroni gegeten, jammie. En nu is het ongeveer kwart over vijf. Ik ga straks om zes uur weer naar Masterchef Canada kijken. De top 10 is bekend, en er zal weer een zware strijd worden geleverd. Dan tot acht uur even verder werken aan mijn boek en dan om acht uur kijken naar GTST.

Hoe was jouw woensdag?

Featured image

18 thoughts on “LifeUpdate: Woensdag 4 maart 2015

 1. Mijn woensdag was één en al chaos. De dag verliep niet zoals ik wou haha. Grappig dat jij ook altijd in de tv gids GTST inleest, dat doe ik ook. πŸ™‚

  Liked by 1 person

   1. Ja 4 euro is wel erg verleidelijk! Ik heb alleen een slechte ervaring met de Kruidvat, dus probeer het zo veel mogelijk te mijden haha

    Liked by 1 person

   2. Oh, wat jammer. Ze hebben er hele goede boeken tussen liggen. Maar inderdaad, met een slechte ervaring moet je nooit de boosdoener opzoeken πŸ˜‰

    Like

 2. Leuke woensdag had jij ondanks dat het een beetje een verdrietige dag was…. Mijn woensdag: druk op het werk, thuis komen, blogje tikken, trainen (weergaloos lekker!) en daarna sushi eten met mijn vent. Was ook een fijne dag πŸ™‚

  Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s