Life update

LifeUpdate: Woensdag 25 februari 2015

Heerlijk, vakantie! Ik ben zo blij dat ik net in de vakantie jarig was. Ik heb vandaag een lekker lui dagje gehad. Nou, niet helemaal waar. Ik was vanmorgen rond 10 uur wakker. Ik heb eerst even mijn bed opgemaakt. (Ja, dat moet ook gebeuren) Vervolgens ben ik naar beneden gegaan om te ontbijten. Mijn telefoon had ik net aan de lader gedaan. Dus helaas geen foto van mijn ontbijt. Ik at 2 boterhammen en ik dronk een glaasje melk. Na het ontbijt heb ik alle reacties hier weer biigewerkt. Ik noteer al jullie reacties en print ze dan uit. Daarna stop ik ze in een map. Zo kan ik ze altijd teruglezen πŸ™‚

image

Nadat ik mijn kitten tig keer van mijn laptop af had getild, kreeg ik ineens zin in iets te drinken. Ik wilde gezond doen, en vulde een flesje water.

image

Nadat ik eindelijk klaar was met mijn leuke ‘administratie’, was het alweer tijd voor de lunch. Ik snakte heel erg naar een tosti. Ach, een keer mag wel πŸ˜‰ Ik had er kaas tussen gedaan en wat ketchup ernaast, met een bekertje melk. Na de lunch, ging ik samen met mijn moeder een film kijken. Ik had deze film voor mijn verjaardag gekregen. Ik had hem in de bioscoop gezien, maar wilde hem super graag op dvd.

image

Na de film ging ik een spel spelen, samen met mijn moeder. Ik ben dol op de natuur en op dieren. Ik heb een spel met filmfragmenten. Daarbij moet je dan vragen beantwoorden. Ik wou dat ik zo dichtbij die dieren kon komen. Wat zijn ze ontzettend mooi gefilmd! Na het spel ging ik weer lezen, dit keer in de Fashionista.

image

Toch eigenlijk best een druk dagje, haha. We gingen pasta eten. Jammie! Na het eten was het alweer tijd voor mijn vaste tv-show: ‘Masterchef Canada’. En na Masterchef, keek ik mee naar Hart van Nederland. (Dat komt daar gelijk achteraan. Mijn moeder kijkt het altijd) Daarna ging mijn vader even tv kijken. Maar hij weet dat het om 8 uur soap-tijd is, haha. Dus, dat is wat ik nu aan het kijken ben.
image

Hoe was jouw vakantie woensdag?

Liefs, Creabeaatje34

24 gedachten over “LifeUpdate: Woensdag 25 februari 2015

   1. Bedrijfskunde, maar het is wel erg flexibel! Deze periode heb ik geen verplichte colleges. Alleen hoorcolleges en optionele werkcolleges. Dus eigenlijk moet ik niet zeuren haha πŸ™‚

    Liked by 1 persoon

   2. Ik studeer momenteel niet. Ik ben op zoek naar een nieuwe studie. Lastig en saai verhaal, haha. Ik praat er liever ook niet over. Was nogal een lastige situatie.

    Like

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s