Persoonlijk

10 feitjes over mij

Hee iedereen,

Ik zie de laatste tijd veel ‘Feitjes van’ voorbijkomen. Ik wil absoluut niet achterblijven. Hieronder wat feitjes.

1. Ik ben verslaafd aan muziek. Ik kan geen dag zonder dat ik een koptelefoon op heb. Ik houd van popmuziek.

2. Mijn lievelingsmuziekgroep is The Wanted. Helaas hebben ze net een (lange) pauze ingelast.

3. Ik kan niet zonder dieren. Ik ben dol op dieren. Ze geven me altijd een fijn gevoel. Ik kan altijd bij ze terecht. Ik kan echt niet zonder mijn huisdier.

4. Ik kijk graag naar actiefilms en naar komedie. Af en toe een romantische film tussendoor, maar ik houd echt van komische actiefilms.

5. Ik kijk elke avond GTST. Als ik het gemist heb, door bijvoorbeeld een uitje of afspraak met een vriendin, dan kijk ik het dezelfde dag gelijk terug op RTL XL.

6. Ik speel vaak autoracegames. Ja, ik ben een meisje van 18 jaar. Ik vind het gewoon heerlijk om te crossen en super hard te rijden. Daar mag het tenminste, haha πŸ˜‰

7. Ik ben dol op koken en bakken. Ik ben dol op cupcakes bakken. Die kan ik dan versieren. Dat vind ik ook heel erg leuk. Ik kijk altijd graag naar kookprogramma’s. Dan zie ik hoe mooi ze het opdienen, en dan wil ik dat ook.

8. Ik ben heel creatief aangelegd. Ik teken en schilder graag en ik schrijf dus ook heel graag verhalen. Ik teken graag dingen na. Meestal zijn het mensen, maar soms ook weleens dieren.

9. Ik lees heel graag. Ik lees heel vaak de Hitkrant en de Fashionista. Ik lees nog steeds in het boek: Confessions Of A Shopaholic. Het blijft een geweldig boek en ik ben er nog lang niet klaar mee πŸ˜‰

10. Ik ben best een pietje precies. Ik heb alles graag netjes en op orde. Soms zet ik dingen in tabellen, zodat het overzichtelijker is. Ik ben heel zorgvuldig, en daarom is mijn sterke kant dus ook dat ik werkstukken, verslagen of opdrachten perfect en volledig inlever. Mijn grammatica is ook altijd goed. Ik heb een echte talen-kick. Ik heb examen gedaan in de vaste talen vakken: Nederlands en Engels. Maar ook in de keuze talen: Duits en Frans.

Zo, dit waren 10 feitjes over mij. Heb je trouwens mijn interview al gelezen? Daar staan ook nog feitjes in πŸ™‚

Liefs, Creabeaatje34

18 gedachten over “10 feitjes over mij

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s