Life update

LifeUpdate: Woensdag 18 februari 2015

Ik ben helemaal vergeten deze post te plaatsen #oeps. Hier komt ie!

Ik heb gisteren heerlijk uitgeslapen, tot een uur of half 10. Heerlijk die vaste vrije dag. Ik had meteen het bakvirus te pakken. Ik ben dol op bakken en koken. Ik heb besloten om cupcakes te bakken. Ik had nog wat decoratie in huis.

image

Na het bakken heb ik boodschappen gedaan. Ik doe om en om de boodschappen. Ik vind het zelfs wel leuk. Er was een hele aardige vrouw, die me een zegeltje extra gaf. (Ik spaar niet voor de messenset, maar goed). Ik nam ze uit dankbaarheid aan. Toen ik thuiskwam had ik alles uitgepakt. Zware tas zeg, poe! Maar ik heb meteen een pak boerencake gekocht, heerlijk!

image

Ik heb na de boodschappen even lekker niets gedaan. Oh wacht, toch wel. Ik heb de nieuwe hitkrant, die ik net heb gekocht, even gelezen.

image

Ik heb na het lezen van de hitkrant nog even geblogd. Daarna begon mijn moeder al met het koken, vanwege de voorbereiding. Ik heb haar geholpen. Na het eten moest ik mijn programma zien. Dat is elke werkdag om 6 uur op SBS 6. Masterchef Nieuw Zeeland. Ik houd van kookprogramma’s.

image

In de avond heb ik naar GTST gekeken. Daarna heb ik op RTL 8 naar The Social Network gekeken. Wat een bijzondere film is dat!

Hoe was jullie woensdag?

Liefs, Creabeaatje34

16 thoughts on “LifeUpdate: Woensdag 18 februari 2015

  1. Ik heb ook naar die film gekeken. Het was inderdaad een super bijzondere film! Die jongen leek erg veel op de jongere oprichter van het sociale forum. πŸ˜‰

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s