Stories

Valentijnsdag

Rick wil vandaag zijn vriendin Felicia verrassen. Speciaal op deze dag van de liefde gaat hij een heel romantisch dagje organiseren. Hij heeft een hele mooie planning gemaakt. Ze gaan in de ochtend een mooi boottochtje maken. Daarna gaan ze picknicken in het park. Vervolgens gaan ze een dagje naar het ‘Valentijnspark’. Daarna gaan ze uit eten in een chique restaurant en als laatste gaan ze kijken naar de zonsondergang. Rick heeft alles tot in details geregeld. Hij heeft Felicia een geheimzinnig mailtje gestuurd. Er staat in dat ze makkelijke kleren aan moet trekken, en dat ze om half tien op de kade moet staan.

Als hij haar ziet, doet hij vlug een roos in zijn mond. Hij loopt heel zachtjes naar haar toe en bedekt haar ogen. ‘Wie ben ik?’, Zegt hij onduidelijk. Felicia haalt zijn handen van haar ogen. Ze pakt de roos en ruikt eraan. ‘Hallo lieverd’. Hij gaat op zijn knieΓ«n zitten en pakt haar hand vast. ‘Wil je mijn Valentijn zijn?’ Felicia staat te springen van blijdschap. ‘Ja, ja heel graag’. Ze omhelzen elkaar en stappen op de boot.

Na de boottocht, neemt Rick een picknickmandje mee en begeleidt haar naar een prachtige open plek. Ze voeren elkaar aardbeien en kersen en genieten van het heerlijke wijntje.
‘Wat gaan we nu doen?’, Vraagt Felicia verliefd. Hij legt zijn vinger op haar lippen. ‘Dat is een verrassing’. Ze lopen naar het eenmalige ‘Valentijnspark’. Ze gaan in de tunnel der liefde, de liefdesmolen, de liefdesacht en in de botsende stelletjes. Ze hebben het erg naar hun zin. Na dit leuke avontuur, gaan ze naar het chique restaurant waar Rick gereserveerd heeft. ‘Tafel voor twee’, zegt hij tegen de ober. Ze krijgen een speciaal Valentijns diner. Ze drinken een wijntje en eten het speciale diner wat ze wordt geserveerd.

Na het eten rekent Rick af, doet Felicia haar jas aan en neemt haar mee naar het strand. Daar gaan ze op het zand zitten, en kijken ze naar de prachtige zonsondergang. Felicia kruipt tegen hem aan en geeft hem een zoen. ‘Bedankt voor deze fantastische dag. Het was geweldig’. Rick geeft haar nog een zoen. ‘Ik doe alles voor mijn Valentijn’.

Einde

Fijne Valentijnsdag iedereen! πŸ™‚

14 thoughts on “Valentijnsdag

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s