Weekend update

Weekend Update: Zondag 8 februari 2015

Hallo mensheid,

Ik weet dat ik had gezegd dat ik elke woensdag een update zou doen, maar ik wilde eigenlijk ook een update doen op de zondag. Ik heb besloten elke woensdag een plog te doen en elke zondag kort wat ik heb gedaan/ ga doen in het weekend.

Zaterdag:

Ik ben gisteren op visite geweest bij mijn oom en tante. Ik kom daar bijna elke zaterdag. Hun hondje is mijn oppashondje. Ik zie hem bijna elke dinsdag en zaterdag. Het is echt mijn lieveling! Hij is wit/grijs met hier en daar een bruine spot. Hij is acht jaar en lekker wollig haha. Hij heeft een ontzettend schattig pluimstaartje. Hij is een echte snoeperd en dol op wandelingen.

Ik heb toen ik thuiskwam heerlijk gespeeld met mijn kitten. Hij had me ontzettend gemist, en ik hem ook. Hij kwam even later ook nog even bij me liggen, want dat is zijn dagelijkse ritueeltje. Nadat ik hem te eten had gegeven, ben ik weer verder gegaan met de interviews. Man, wat is dat lastig om vragen en antwoorden te bedenken. Ik moet me proberen te verplaatsen in dat persoon. Nu heb ik al twaalf dagboekschrijvers, dus dat is behoorlijk wat! Maar ik heb ijverig doorgewerkt.

Ik heb om acht uur naar het nieuwe RTL 4 programma ‘Push The Red Button’ gekeken. Dat is een programma waarbij mensen op een rode knop kunnen drukken. Dan gebeurd er iets, en dat is altijd hilarisch! Daarna heb ik een stukje ‘All You Need Is Love’ gekeken. En na dat programma, heb ik nog ‘De Grote Improvisatieshow’ gekeken. Kortom, een avond voor de buis.

Zondag:

Ik heb vandaag eerlijk gezegd niet veel gedaan, haha. Ik heb in de ochtend wel weer een pindaketting geregen, zodat de vogels weer wat te eten hebben. Verder heb ik nog weer wat berichten van andere bloggers gelezen. Ik kan me echt uren vermaken met andermans artikelen. Ik vind het zo leuk om te lezen hoe een ander denkt.

Nu ben ik dus bezig met bloggen, alweer haha. Ik heb weer een nieuw interview geschreven en nu schrijf ik dit bericht. Ik ga straks nog even lekker ontspannen door te kleuren in het ‘Kleurboek voor volwassenen’. Daarbij kan ik echt even alles vergeten. Dan zet ik een lekker muziekje op de achtergrond, en dan droom ik weg bij de mooie, ingewikkelde patronen.

Later op de avond ga ik weer televisie kijken. Dit keer naar ‘Moordvrouw’ en ‘Divorce’ bij RTL 4. Ja, ik volg best veel series haha. Wat ik verder ga doen weet ik niet, maar dit is het voor nu, hihi.

Wat heb jij al gedaan in je weekend?

27 thoughts on “Weekend Update: Zondag 8 februari 2015

  1. Hi hi! Wat heb je een leuke dingen gedaan! Beter dan mijn weekend haha. Nee, ik heb niet veel gedaan. Oh, toch wel. Ik heb gisteren een uurtje gesport, maar dat is niets nieuws haha. Vandaag heb ik echt een lui dagje, en gisteren trouwens ook. Ach, een lazy sunday mag ook, toch?

    Liked by 1 person

    1. Zeker weten, een lazy sunday is niet verkeerd, haha! Een uurtje sporten is al heel wat, niet waar? Een uurtje is beter dan geen uurtje 😉 Geniet nog even van je weekend!

      Like

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s