Tag

Blog top 3

Ik ben genomineerd door de blog van Sonja. https://son370.wordpress.com/ Ik bedank haar daar voor! Het is een hele eer om genomineerd te worden. Nu had ik de vragen al eens beantwoord, maar bij deze wil ik ze nogmaals beantwoorden, zodat het officieel wordt, en dan kan ik ook anderen nomineren.

De regels:

1. Link naar de bedenkster van deze Top 3 tag Sylvia Kuijsten http://sylviakuijsten.com/
2. Laat weten door wie je genomineerd bent.
3. Gebruik als illustratie je favo plaatje dat iets te maken heeft met het getal 3.
4. Beantwoord de 11 vragen op jouw manier.
5. Nomineer 12 andere bloggers en laat hen weten dat je ze genomineerd hebt.

image

Ik kies voor dit plaatje omdat ik 1. Dol ben op muziek, 2. Dol ben op dieren (en voornamelijk op katten) en 3. Bladmuziek, want ik ben dol op schrijven.

De vragen:

1. Welke 3 dingen zijn voor jou onmisbaar bij het bloggen?

Eigenlijk is het eerste wat ik zou zeggen mijn lezers. Zonder mijn lezers zou ik voor niemand schrijven. Als tweede zeg ik de inspiratie. Zonder mijn inspiratie en fantasie zou ik niets kunnen bedenken. Als derde zou ik zeggen dat ik niet zonder internet kan. Want zonder internet kan ik niet bloggen.

2. Welke 3 dingen mogen niet op een blog ontbreken?

Als eerste denk ik aan reacties. Zonder reacties van anderen zou ik niet doorgaan, want je weet niet of men je verhalen wel leuk vind. Gelukkig is dat wel het geval. Als tweede mogen berichten niet ontbreken. Ik vind het leuk om berichten van anderen te lezen en te zien waar iedereen van houdt. Als derde zou ik zeggen dat plaatjes niet mogen ontbreken. Plaatjes maken je blog vrolijker en gezelliger.

3. Over welke 3 onderwerpen schrijf je het liefst?

Ik schrijf vooral fictieve verhalen. Ik vind dagboek verhalen het leukst. Daarna kies ik voor alle andere verhalen die ik schrijf. En als derde kies ik voor invulverhalen. Dan kun je zien hoeveel variatie er bestaat.

4. Wat zijn de 3 populairste posts op je blog?

Dat ik iedereen een fijne kerst wens. Als tweede het invulverhaal meet & greet en als derde het verhaal excursie.

5. Welke 3 dingen wil jij uitstralen/bereiken met je blog?

Bij 1 staat dat ik wil dat men kan lachen om mijn verhalen. Als tweede zeg ik dat ik het ook leuk vind als men wacht op een vervolg, omdat het verhaal zo spannend is. Als laatste wil ik bereiken dat men het leuk vind om ze te lezen. Want dan keren ze ook weer terug.

6. Via welke 3 sociale media is jouw blog te volgen?

Via WordPress en Facebook. Ik heb namelijk geen drie.

7. Wat zijn de 3 voor- en nadelen van bloggen?

Als voordeel vind ik dat ik veel bloggers ontmoet en leer kennen door hun blogs en reacties. Als tweede voordeel vind ik dat je kwijt kunt wat je kwijt wilt. Als derde voordeel vind ik dat je je statistieken heel handig bij kunt houden. Ik heb geen een nadeel voor deze vraag.

8. Welke 3 lezers laten de meeste reacties achter?

Lianne laat de meeste reacties achter, grote dank daarvoor. Als tweede laat Soapie heel veel reacties achter, grote dank daarvoor. En als derde laat Basdew1922 veel reacties achter. Grote dank daarvoor.

9. Wat zijn jouw 3 favoriete blogs van andere bloggers?

Space van Anja is mijn favoriet. Ze schrijft altijd hele mooie quotes en mooie spreuken om je dag mee te beginnen. Als tweede kies ik 365dagencontest. Ik vind het mooi om te zien hoe je elke dag iets moois in elkaar knutselt. En als derde kies ik Bij voorbaat dank. Er staan altijd hele mooie kleine dingen tussen waar je dankbaar voor kunt zijn. Toch heb ik nog een blog die ik erg waardeer. De blog van Soapie-m. Ze schrijft vanuit een persoon, en dat doet ze erg goed.

10. Over welke 3 onderwerpen lees je het liefste bij andere blogs?

Op 1 zet ik mooie quotes en spreuken. Op 2 zet ik mooie ervaringen die je wilt delen. En op 3 fantasie en fictieve verhalen.

11. Welke 3 blogtips heb jij voor andere bloggers?

Schrijf over datgene wat jij leuk vind. Dat is juist iets waardoor je je specialiseert. Als tweede zou ik zeggen dat je geduld moet hebben op volgers. Ze komen vanzelf, en dan is het op dat moment veel leuker als je er weer een hebt. Als derde geef ik mee dat je soms variatie moet opzoeken. Schrijf niet altijd hetzelfde. Probeer ook eens andere stijlen uit.

12. De genomineerden:

Space van Anja: https://anjasouren.wordpress.com/

365dagencontest: https://365dagencontest.wordpress.com/

Sonja leest&schrijft: https://son370.wordpress.com/

Anneke schrijft: https://annekeschrijft.wordpress.com/

MichielZiet: https://michielziet.wordpress.com/

Strafverhalen: https://strafverhalen.wordpress.com/

Justaquotelover: https://justaquotelover.wordpress.com/

Ilse: https://ilsetenhave.wordpress.com/

Bij voorbaat dank: https://bijvoorbaatdank.wordpress.com/
DoorSuzanne: https://suzannevdijk.wordpress.com/

Soapie-M: https://soapiem.wordpress.com/

VeroniqueIam: https://iamveronique.wordpress.com/

9 thoughts on “Blog top 3

Een reactie plaatsen