Stories

Het logeerpartijtje 5

De zwart geklede mensen beginnen keihard te lachen. Erika haalt heel voorzichtig haar handen voor haar ogen weg. Lisette en Yvette openen hun ogen. ‘Wat valt er te lachen?’, Zegt Meike boos. Ook Inge begint te lachen. Ze staat op en gaat naast het duo staan. Meike kijkt verbaasd naar de plek waar haar vriendin net nog vast zat. Het duo haalt de maskers van
hun gezicht.

Yvette staat aan de grond genageld als ze ziet wie er voor haar staan. ‘Pap? Mam?’ Erika haar mond valt open van verbazing. ‘Maar… Waarom?’ ‘Je vader en ik kwamen eerder terug. Het hotel bleek niet geboekt te zijn. Toen we thuis kwamen, zagen we een zaklamp op de gang schijnen. Je vader ging poolshoogte nemen. Inge schrok van zijn schaduw en ze begon te huilen’. ‘Maar waarom hebben jullie dit gedaan?’, Zegt Yvette boos.

‘We zijn diep teleurgesteld in jou. Je had aan Inge beloofd om geen enge film te gaan kijken, maar je hebt dat wel gedaan. Je vriendinnen waren niet erg aardig tegenover haar. Dus wij besloten een grap uit te halen met de oude werkkamer van je vader. Die hebben we zo gemaakt dat het net een geheime ingang leek. Inge wou maar al te graag meehelpen’. Yvette kijkt haar ouders boos aan, maar schiet dan in de lach. Lisette en Meike beginnen ook te lachen. Alleen Erika kijkt nog steeds angstig naar de ouders van Yvette.

Na dit hele ‘avontuur’ hebben de meiden toch een heel leuk feestje gehad. Iedereen heeft zijn excuses aangeboden aan Inge en Erika kan er uiteindelijk ook om lachen.

Einde

6 thoughts on “Het logeerpartijtje 5

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s