Stories

Het logeerpartijtje 4

‘Wat is het hier donker’, zegt Meike angstig. ‘Joh, hoe kan dat toch?’, Zegt Erika sarcastisch. ‘Heb je de zaklamp van Inge nog bij je?’, Vraagt Yvette. ‘Ja, in mijn broekzak’. Meike geeft de zaklamp aan Yvette. Na 3 pogingen lukt het haar de zaklamp te ‘activeren’. Ze schijnt de donkere ruimte rond. ‘W, wat is dat?’, Piept Lisette, terwijl ze met haar vinger naar voren wijst. Yvette schijnt met de zaklamp in de richting waar Lisette naar wijst. De 4 meiden slaken een gil.

Ze zien Inge, die vastgebonden zit, op een stoel. ‘Inge! Is alles goed?’ Meike rent op haar af en probeert haar los te maken. De anderen volgen haar evenbeeld. Als Inge bijna los is, gaat er boven hun hoofd ineens een licht aan. Van schrik draaien de meiden zich om.

Voor hun neus staan 2 zwart geklede mensen. Ze hebben een eng masker op. ‘Wat moet dat hier?’, Zegt de grootste. ‘We eh… Waren onze vriendin kwijt’, piept Yvette. ‘Hoe zijn jullie binnen gekomen?’, Vraagt de ander. ‘Door eh… Door de deur’. Het duo komt dreigend op de meiden af. Erika slaat haar handen voor haar ogen. Meike omhelst Inge en Yvette en Lisette houden elkaar stevig vast.

Wat gaat er nu gebeuren?

Morgen de ontknoping

6 thoughts on “Het logeerpartijtje 4

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s