Verhalen

Het logeerpartijtje 4

‘Wat is het hier donker’, zegt Meike angstig. ‘Joh, hoe kan dat toch?’, Zegt Erika sarcastisch. ‘Heb je de zaklamp van Inge nog bij je?’, Vraagt Yvette. ‘Ja, in mijn broekzak’. Meike geeft de zaklamp aan Yvette. Na 3 pogingen lukt het haar de zaklamp te ‘activeren’. Ze schijnt de donkere ruimte rond. ‘W, wat is dat?’, Piept Lisette, terwijl ze met haar vinger naar voren wijst. Yvette schijnt met de zaklamp in de richting waar Lisette naar wijst. De 4 meiden slaken een gil.

Ze zien Inge, die vastgebonden zit, op een stoel. ‘Inge! Is alles goed?’ Meike rent op haar af en probeert haar los te maken. De anderen volgen haar evenbeeld. Als Inge bijna los is, gaat er boven hun hoofd ineens een licht aan. Van schrik draaien de meiden zich om.

Voor hun neus staan 2 zwart geklede mensen. Ze hebben een eng masker op. ‘Wat moet dat hier?’, Zegt de grootste. ‘We eh… Waren onze vriendin kwijt’, piept Yvette. ‘Hoe zijn jullie binnen gekomen?’, Vraagt de ander. ‘Door eh… Door de deur’. Het duo komt dreigend op de meiden af. Erika slaat haar handen voor haar ogen. Meike omhelst Inge en Yvette en Lisette houden elkaar stevig vast.

Wat gaat er nu gebeuren?

Morgen de ontknoping

6 gedachten over “Het logeerpartijtje 4

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s