Diary

Excursie 6

Teun staat op. ‘Doe even normaal. Die gasten hebben mij laten zitten. En jij hebt je vriendin gedumpt!’ ‘Ik?! Zij koos voor die domme trien. Nou, laat ons erlangs’. Teun gaat voor haar staan. ‘Nee, ik laat jullie er niet door’. Peter komt dreigend op hem af, en grijpt hem bij zijn kraag.

Mevrouw Dam komt net langs het viertal van Desie en Angelique. ‘Goedemiddag dames. Waar is jouw groepje, Angelique?’ ‘Ze eh… Ze hebben me gedumpt. Ik was ineens niet goed genoeg meer’. ‘Als er problemen zijn, dan kom je naar ons toe, dat weet je toch?’ ‘Ah, mevrouw? Mag het?’, Vraagt Desie smekend. Mevrouw Dam twijfelt, maar geeft uiteindelijk toestemming.

Teun bungelt als een slappe pop boven de grond. Peter heeft hem stevig vast. ‘Peter! Laat hem los, straks stikt hij!’, Schreeuw ik, terwijl ik probeer aan zijn armen te trekken. Hij duwt mij hardhandig weg, waardoor ik achterover kukel. Ik rol de duin af, en kom tot stilstand, tegen een grote rots.

‘Terees? Is alles goed?’, Vraagt Patricia geschrokken. Peter laat Teun langzaam zakken. Victor glijdt soepel de duin af, en knielt naast me neer. ‘Ze ademt nog! Ze heeft wel een hoofdwond denk ik’. Hij legt mij op mijn zij. Peter trekt zijn jas uit en legt dat over mij heen. ‘We moeten mevrouw Dam bereiken, misschien heeft ze wel een hersenschudding of zo iets’, zegt Victor angstig. ‘Nee man, dan raken we in de problemen’, zegt Peter.

Hoe loopt dit af?

X Teresa

6 thoughts on “Excursie 6

  1. Ze gaan zeggen dat de ik persoon is gestruikeld en dat gelooft de docent. Als ze weer thuis zijn dan komt de docent er achter dat ze hebben gelogen en krijgt het hele groepje behalve de hoofdpersoon straf . 😀

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s