Diary

The story of my life 2

Ik was erg lang aan het twijfelen. ‘Luister, Simon… Ik wil je echt dolgraag helpen, maar ik wil echt geen gezeik met Duncan, sorry’. Simon slaat zijn ogen neer. Meneer Bronsma loopt naar het raam toe. ‘Ik snap je keuze, maar denk je nu echt dat hij je met rust laat, ook al kom je niet voor Simon op?’ ‘Dat weet ik, maar hij laat me vaak met rust. Hij maakt weleens een lolletje, maar het hoeft voor mij niet verder te gaan dan dat’. Ik sta op en ga pauze houden.

Ben ik nu zo iemand die alleen aan zichzelf denkt? Misschien wel, maar Duncan is niet iemand om mee te spotten. Ik zie hem zitten, met zijn ‘gappies’ zoals hij ze zelf noemt. Hij gebaart dat ik naar hem toe moet komen. ‘ Wat wou dat stuudje van je?’ Ik slik even, die vraag had ik niet uit zijn mond verwacht. ‘Hij wou eh… Weten hoe hij een meisje moet versieren’. Duncan klapt op zijn benen en giert het uit. ‘Haha, die gozer weet geeneens hoe hij een chickie moet versieren. Dat is toch om je rot te lachen!’ Ik probeer wat mee te lachen. Eigenlijk is het helemaal niet grappig, maar ik probeer wat puntjes te scoren bij Duncan. Als ik zijn vertrouwen win, kan ik Simon misschien toch helpen. Dan kan ik Duncan te vriend houden en Simon zwart maken. Tegelijkertijd help ik Simon, door Duncan bij hem weg te houden doordat ik ‘zogenaamd’ zijn klusjes over ga nemen, ideaal plan toch?

‘Zeg Duncan, ik zou ook wel willen leren hoe je zo’n stuudje te grazen neemt’, zeg ik zo cool mogelijk. Duncan geeft mij een schouderklopje. ‘Welkom bij de gappies maat’.

Zal mijn plan werken? Of is het te hoog gegrepen?

Grt, Kenny

4 thoughts on “The story of my life 2

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s