Fill in story

Invulverhaal: Meet&Greet

Vandaag ga je meedoen aan het prijsvraag van de… (tijdschrift). Je kan een meet&greet winnen met je favoriete acteur… (je favoriete acteur). Je leest snel de vraag. ‘Noem drie films waarin… (dezelfde favoriete acteur) heeft gespeeld. Mail je antwoord naar …(naam tijdschrift) @let’swin.nl. Vergeet niet je naam, adresgegevens en telefoonnummer mee te sturen, en al helemaal niet om de juiste antwoorden in te vullen, succes!’ Je tikt snel op… (zoekmachine) de acteur in, en zoekt zijn drie bekendste films op en dat zijn… (noem drie films waarin de acteur meespeelt). Je rent naar je computer, toetst je wachtwoord in, en opent internet. Je vult je gegevens in en drukt op verzenden. Nu maar afwachten of je wint. De winnaar wordt over… (getal) dagen bekend gemaakt, en op de hoogte gebracht via de mail. Je kunt haast niet wachten! En dan eindelijk is het zover. Het is de dag waarop je hoort of je hebt gewonnen of niet. Je bent niet weg te slaan bij je computer. Als je bijna ligt te slapen, hoor je ineens het piepje van je computer, je hebt een mailtje! Zo snel als je kunt open je je mailbox, en tot je grote vreugde zie je dat je gewonnen hebt! Je bent door het dolle heen! Je wordt op… (getal onder de 30 + maand) om… (tijdstip) opgehaald, en dan mag je… (dezelfde acteur) ontmoeten en interviewen. Je mag ook met hem op de foto en je krijgt een handtekening mee. Als het zover is, heb je je mooiste… (kledingstuk) aangetrokken. Je ziet… (dezelfde acteur) al staan. Zodra je binnen bent, schud je uitbundig zijn hand. Je vraagt hem zijn hemd van het lijf, en hij beantwoordt lachend alle vragen. Je krijgt zijn handtekening op zijn foto, en jullie maken samen ook nog een foto. Je bedankt hem vriendelijk, en gaat weer naar huis. Dit was de mooiste… (dag van de week) van je leven!

4 thoughts on “Invulverhaal: Meet&Greet

  1. Vandaag ga je meedoen aan het prijsvraag van de HITKRANT. Je kan een meet&greet winnen met je favoriete acteur ACHMED AKKABI. Je leest snel de vraag. ‘Noem drie films waarin ACHMED AKKABI heeft gespeeld. Mail je antwoord naar HITKRANT@let’swin.nl. Vergeet niet je naam, adresgegevens en telefoonnummer mee te sturen, en al helemaal niet om de juiste antwoorden in te vullen, succes!’ Je tikt snel op BING de acteur in, en zoekt zijn drie bekendste films op en dat zijn ALIBI, DE PRESIDENT en RABAT. Je rent naar je computer, toetst je wachtwoord in, en opent internet. Je vult je gegevens in en drukt op verzenden. Nu maar afwachten of je wint. De winnaar wordt over 8 dagen bekend gemaakt, en op de hoogte gebracht via de mail. Je kunt haast niet wachten! En dan eindelijk is het zover. Het is de dag waarop je hoort of je hebt gewonnen of niet. Je bent niet weg te slaan bij je computer. Als je bijna ligt te slapen, hoor je ineens het piepje van je computer, je hebt een mailtje! Zo snel als je kunt open je je mailbox, en tot je grote vreugde zie je dat je gewonnen hebt! Je bent door het dolle heen! Je wordt op 25 december om 10 uur opgehaald, en dan mag je ACHMED AKKABI ontmoeten en interviewen. Je mag ook met hem op de foto en je krijgt een handtekening mee. Als het zover is, heb je je mooiste JURK aangetrokken. Je ziet ACHMED AKKABI al staan. Zodra je binnen bent, schud je uitbundig zijn hand. Je vraagt hem zijn hemd van het lijf, en hij beantwoordt lachend alle vragen. Je krijgt zijn handtekening op zijn foto, en jullie maken samen ook nog een foto. Je bedankt hem vriendelijk, en gaat weer naar huis. Dit was de mooiste DONDERDAG van je leven!

    Liked by 1 person

  2. Vandaag ga je meedoen aan het prijsvraag van de Hitkrant. Je kan een meet&greet winnen met Keaanu Reeves Je leest snel de vraag. ‘Noem drie films waarin Keanu Reeves heeft gespeeld. Mail je antwoord naar hitkrant @let’swin.nl. Vergeet niet je naam, adresgegevens en telefoonnummer mee te sturen, en al helemaal niet om de juiste antwoorden in te vullen, succes!’ Je tikt snel op… google de acteur in, en zoekt zijn drie bekendste films op en dat zijn speed, Letting go en Tune in tomorrow . Je rent naar je computer, toetst je wachtwoord in, en opent internet. Je vult je gegevens in en drukt op verzenden. Nu maar afwachten of je wint. De winnaar wordt over 2 dagen bekend gemaakt, en op de hoogte gebracht via de mail. Je kunt haast niet wachten! En dan eindelijk is het zover. Het is de dag waarop je hoort of je hebt gewonnen of niet. Je bent niet weg te slaan bij je computer. Als je bijna ligt te slapen, hoor je ineens het piepje van je computer, je hebt een mailtje! Zo snel als je kunt open je je mailbox, en tot je grote vreugde zie je dat je gewonnen hebt! Je bent door het dolle heen! Je wordt op… 25 maart om 14:00 uur opgehaald, en dan mag je= Keunu Reeves ontmoeten en interviewen. Je mag ook met hem op de foto en je krijgt een handtekening mee. Als het zover is, heb je je mooiste jurkje aangetrokken. Je ziet Keanu Reeves al staan. Zodra je binnen bent, schud je uitbundig zijn hand. Je vraagt hem zijn hemd van het lijf, en hij beantwoordt lachend alle vragen. Je krijgt zijn handtekening op zijn foto, en jullie maken samen ook nog een foto. Je bedankt hem vriendelijk, en gaat weer naar huis. Dit was de mooiste maandag van je leven!

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s