Fill in story

Invulverhaal: Zondag

Vandaag is de laatste dag van je weekend. Je gaat samen met… (voornaam van een soapster) naar de… (bezienswaardigheid). Jullie staan al vroeg op, zodat jullie genoeg tijd hebben om met de… (vervoersmiddel) te reizen. Eenmaal onderweg, ontdek je dat je je… (voorwerp) vergeten bent. Hoe ga je deze dag nu overleven? Gelukkig weet… (voornaam van dezelfde soapster) iets. Jullie gaan naar de dichtstbijzijnde… (winkel). Jij rent de winkel in, en komt even later naar buiten met… (ander voorwerp). Hij/zij lacht, en vraagt waarom je dat gekocht hebt. Jij antwoord dat het noodzakelijk was, en veel belangrijker dan… (vergeten voorwerp). Jullie reizen weer verder. Na ongeveer… (getal) minuten zijn jullie op bestemming. Als jullie bijna bij de… (dezelfde bezienswaardigheid) zijn, zien jullie dat er een lange rij staat, van wel… (getal) mensen! Chagrijnig sluiten jullie achter de rij aan. Hij/zij ziet ineens een… (snack) kraampje. Hij/zij verlaat de rij, en komt terug met twee… (zelfde snack). Jullie smikkelen het lekker op. Na… (getal) uur zijn jullie eindelijk aan de beurt. Het is supermooi! Jullie maken ontzettend veel foto’s. Na deze bezienswaardigheid gaan jullie nog even winkelen. Na het winkelen, ploffen jullie neer op een terrasje, en bestellen… (avondeten). Als het tijd is om naar huis te gaan, maken jullie nog één laatste foto voor… (andere bezienswaardigheid). Zodra jullie in… (hetzelfde vervoersmiddel) zitten, bekijken jullie de foto’s. Jullie lachen om de mislukte foto’s, en nog harder om de foto’s met de gekke gezichten. Ook heb je een klein souvenirtje gekocht, een… (souvenir). Het was een super leuke dag!

5 thoughts on “Invulverhaal: Zondag

  1. Vandaag is de laatste dag van je weekend. Je gaat samen met PIP naar de SCHEVE TOREN VAN PISA. Jullie staan al vroeg op, zodat jullie genoeg tijd hebben om met de BOOT te reizen. Eenmaal onderweg, ontdek je dat je je KOFFIEBEKER vergeten bent. Hoe ga je deze dag nu overleven? Gelukkig weet PIP iets. Jullie gaan naar de dichtstbijzijnde HEMA. Jij rent de winkel in, en komt even later naar buiten met een OOGPOTLOOD. Ze lacht, en vraagt waarom je dat gekocht hebt. Jij antwoord dat het noodzakelijk was, en veel belangrijker dan de KOFFIEBEKER. Jullie reizen weer verder. Na ongeveer 10 minuten zijn jullie op bestemming. Als jullie bijna bij de SCHEVE TOREN VAN PISA zijn, zien jullie dat er een lange rij staat, van wel 50 mensen! Chagrijnig sluiten jullie achter de rij aan. Ze ziet ineens een TACO kraampje. Ze verlaat de rij, en komt terug met twee TACO’S Jullie smikkelen het lekker op. Na 4 uur zijn jullie eindelijk aan de beurt. Het is supermooi! Jullie maken ontzettend veel foto’s. Na deze bezienswaardigheid gaan jullie nog even winkelen. Na het winkelen, ploffen jullie neer op een terrasje, en bestellen een PIZZA. Als het tijd is om naar huis te gaan, maken jullie nog één laatste foto voor de SAGRADA FAMILIA. Zodra jullie op de BOOT zitten, bekijken jullie de foto’s. Jullie lachen om de mislukte foto’s, en nog harder om de foto’s met de gekke gezichten. Ook heb je een klein souvenirtje gekocht, een SLEUTELHANGERTJE Het was een super leuke dag!

    Liked by 1 person

  2. Vandaag is de laatste dag van je weekend. Je gaat samen met Carolien naar de WildFM studio Jullie staan al vroeg op, zodat jullie genoeg tijd hebben om met de… tram te reizen. Eenmaal onderweg, ontdek je dat je je… fototoestel vergeten bent. Hoe ga je deze dag nu overleven? Gelukkig weet…Carolien iets. Jullie gaan naar de dichtstbijzijnde… Mediamarkt Jij rent de winkel in, en komt even later naar buiten met een wegwerpcamera Hij/zij lacht, en vraagt waarom je dat gekocht hebt. Jij antwoord dat het noodzakelijk was, en veel belangrijker dan…een fototoestel Jullie reizen weer verder. Na ongeveer…10 minuten zijn jullie op bestemming. Als jullie bijna bij de… (Wildfm studio zijn, zien jullie dat er een lange rij staat, van wel… 5 mensen! Chagrijnig sluiten jullie achter de rij aan. Hij/zij ziet ineens een… patat kraampje. Hij/zij verlaat de rij, en komt terug met twee… patat. Jullie smikkelen het lekker op. Na… (1 uur zijn jullie eindelijk aan de beurt. Het is supermooi! Jullie maken ontzettend veel foto’s. Na deze bezienswaardigheid gaan jullie nog even winkelen. Na het winkelen, ploffen jullie neer op een terrasje, en bestellen… (spaghetti Als het tijd is om naar huis te gaan, maken jullie nog één laatste foto voor…de dam). Zodra jullie in… (tram) zitten, bekijken jullie de foto’s. Jullie lachen om de mislukte foto’s, en nog harder om de foto’s met de gekke gezichten. Ook heb je een klein souvenirtje gekocht, een…foto met de handtekening van een DJ. Het was een super leuke dag!

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s