Stories

De vakantie 3

Ze stappen met zijn drieën in de camper. Chantal start de auto, terwijl Marge Adam de camper laat zien. ‘Deze camper is eigenlijk voor 3 personen. Dus het is alleen maar een voordeel dat je meegaat’, zegt Marge glimlachend. ‘Ik vind het echt fijn dat je me meeneemt. Ik werk gek daar, al helemaal van mijn baas’. Marge wordt rood. ‘Ach, een kleine moeite toch’?

Na een kleine 3 uur zijn ze eindelijk in België. Chantal schakelt GPS in, om de camping te kunnen vinden. Adam en Marge spelen een kaartspelletje, als ze ineens een harde knal horen. De camper rijdt ineens heel langzaam. Chantal parkeert hem in de berm. ‘Wat is er aan de hand’?, Vraagt Marge, als ze naast Chantal komt staan. ‘Lekke band’, zegt ze zuchtend. Ook Adam komt naar buiten. ‘Oh jeetje… heb je een reserveband’? ‘Ja, dat wel… maar ik heb geen idee hoe je een band van zo’n grote camper moet vervangen’. ‘Gelukkig hebben jullie mij meegenomen. Ik fiks dat wel eventjes’. Chantal stoot Marge aan, en fluistert: ‘Het is wel een opscheppertje, hé’? ‘Sst… hij is juist knap’. Chantal grinnikt, terwijl Marge naar Adam kijkt.

Adam heeft de band vrij snel gewisseld. Ze zijn al weer onderweg. Adam heeft het van Chantal overgenomen, hij heeft ook een rijbewijs. Chantal en Marge bekijken een tijdschrift, als Adam naar achteren schreeuwt: ‘We zijn er’. Chantal en Marge schuiven het gordijntje opzij. Het is een prachtige camping. Het ziet er zeer luxueus uit. Adam parkeert de camper op de parkeerplaats. Ze lopen richting de klantenservice. ‘Hallo. Ik ben Chantal de Ruiter. Ik heb gereserveerd’. ‘Dat klopt. U mag naar veld A3. Wilt u even tekenen’? Chantal zet een krabbel, en krijgt een welkomstpakket mee. Ze rijden met de camper naar A3.

De 3 hebben een hele fijne vakantie. Tussen Marge en Adam bloeit er iets op. Ook Chantal ontmoet tijdens de vakantie een leuke jongen. Ze zijn nu weer thuis, en hebben allebei nog steeds een relatie.

Einde

4 thoughts on “De vakantie 3

  1. Leuk einde. Ik had eigenlijk verwacht dat die jongen hun 2 ontvoerde ofzo 🙂 Maarja het maakt juist leuk dat het einde anders is.

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s