Stories

Klas 4C

Dit is het verhaal van klas 4C, die 10 leerlingen telt. Deze leerlingen zijn allen erg creatief. Ik stel ze kort aan je voor.

Julian is een jongen van 17. Hij is dol op schilderen, vooral abstracte kunst. Hij wil later graag kunstenaar worden, en zijn werken laten ophangen in een museum.

Nigel is een jongen van 19. Hij is dol op tekenen. Hij is supergoed in het tekenen van portretten. Hij tekent vaak mensen na. Hij woont sinds zijn zevende bij zijn moeder, omdat zijn ouders gescheiden zijn.

Dries is een jongen van 17. Hij is dol op knippen en plakken. Hij maakt de mooiste collages, en is supergoed in het overbrengen van kleur en tekst. Hij heeft al 2 jaar een relatie.

Abby is een meisje van 17. Ze is dol op vinger verven. Dit klinkt kinderachtig, maar hiermee maakt ze werkelijk waar de mooiste creaties. Doordat ze haar vinger gebruikt, kan ze zelf de diktes van de lijnen bepalen. Ze is enig kind.

Elizabeth is een meisje van 17. Ze is dol op tekenen. Ze tekent graag dieren, vooral olifanten. Ze kan heel goed de vachten van dieren tekenen, zodat het net lijkt alsof ze van het papier afkomen. Ze is vrijwilligster bij een dierenasiel.

Mathilde is een meisje van 18. Ze is dol op kleding ontwerpen. Ze maakt altijd haar eigen kleren, en kan alles perfect verstellen of op maat maken. Ze heeft een eigen naaiatelier opgericht, samen met haar moeder.

Stella is een meisje van 18. Ze is dol op meubels maken. Ze heeft haar eigen meubels gemaakt, toen ze op kamers ging wonen. Later wil ze een eigen meubelfabriek bezitten.

Walter is een jongen van 19. Hij is dol op pottenbakken. Hij maakt zelf bloemenvazen en potten. Hij verkoopt ze dan op een veiling. Walter is geadopteerd door 2 vaders.

Pauline is een meisje van 20. Ze is dol op behangen. Ze maakt van elke muur werkelijk een feestje om naar te kijken. De mooiste muurschilderingen vormen zich op de muren.

Tot slot, hebben we nog Benjamin. Hij is een jongen van 17 die dol is op vormgeven. Hij maakt de mooiste filmpjes, die hij geheel zelfstandig monteert. Hij wil later regisseur worden.

Deze studenten zijn individueel supergoed, maar als team zijn ze nog krachtiger. Wat er verder gebeurt, lees je de volgende keer.

4 thoughts on “Klas 4C

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s