Verhalen

Het pretpark

Vandaag is het eerste pretpark van Wroningen geopend. Olivier en zijn buddy Gijs zijn er al vroeg bij.

‘Waar gaan we het eerst in’?, Vraagt Gijs, ‘In de achtbaan’? ‘Top idee’!, Zegt Olivier enthousiast. Ze gaan in de lange rij staan. ‘Het is al erg druk hΓ©’?, Zegt Gijs. ‘Ja, nogal’, antwoordt Olivier ongeduldig terug. Na een klein halfuurtje zijn ze aan de beurt. ‘Succes vriend’. Olivier geeft Gijs een schouderklopje. ‘Jij ook Oli…’. Net op dat moment worden ze met 75 km/uur afgevuurd. Ze schreeuwen van plezier, en als de foto komt, doen ze hun armen omhoog en trekken een gek gezicht.

Als ze uit de achtbaan komen, en de foto zien, moeten ze erg hard lachen. ‘Die moeten we kopen’, zegt Olivier, ‘Hij is geniaal’! De volgende rit is de wildwaterbaan. Daar zijn ze een stuk langer aan het wachten. Toch gaat het sneller dat ze verwacht hadden. Ze stappen in het bootje. Ze kunnen het niet laten om elkaar nat te spatten. Nadat ze de helling hebben gehad, zijn ze kletsnat.

‘Wow, die foto’!, Zegt Gijs. Snel pakt Olivier zijn portemonnee en koopt de foto. Het is nog maar half 12, maar de vrienden hebben al zin in patat. Ze maken genoeg patat-selfies voor een heel jaar. Ze hebben het hartstikke gezellig. Ze hebben de dag (en foto’s) van hun leven.

Einde

2 gedachten over “Het pretpark

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s