Diary

Mijn passie 3.0 3

De show ging geweldig! Tim en ik schoten vuur en vlam. We raakten iedereen met onze vurige passie. Ik heb al een hele goede recensie gelezen. ‘De musical ‘Weesjes’ is een geweldige mix van humor en hoop. De hoofdrolspelers Tim Jagers, a.k.a Jimmy Cornelissen uit de musical, en Elina Etui, a.k.a Jamie Johnson uit de musical, lieten zichzelf van het podium afspatten. Het was een ware sensatie om naar te kijken’. **** (of terwijl, 4 sterren!) We hadden 4 sterren! 4 sterren van deze beste man, wiens naam helaas ontbrak.

We vierden onze eerste goede recensie meteen groots, met een vuurwerkshow. Tim en ik waren nog nooit zo gelukkig! (Nou ja, toen we een relatie kregen natuurlijk ook). De andere 2 shows verliepen net zo goed. Alle recensies waren positief, met 3 of 4 sterren. Het werd nog groter gevierd. Er werd een gala georganiseerd (met rode loper!). Ik voelde me net een echte ster!

Na deze ervaring weet ik zeker dat ik op het podium wil staan, met Tim aan mijn zijde. Ik voel het gewoon! Het is mijn roeping! ik zie Tim en mij al schitteren op elk podium waar we optreden. We worden het ‘Hollygood duo’ van Hollygood. Het is een droom die uitkomt! Blijf voor me duimen lieve fans!

Liefs,

Elina

Einde

4 thoughts on “Mijn passie 3.0 3

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s