Fill in story

Invulverhaal: Je verjaardag

Hoera! Vandaag ben je jarig! Je wordt… (leeftijd) jaar oud. Je nodigt je vriendje… (naam van je broertje of broer) uit en je nodigt… (lievelingsgetal) vriendinnen uit. Je besluit te gaan… (interactieve activiteit) met de groep. Maar eerst gaan jullie naar de film. Je besluit er per… (vervoersmiddel) heen te reizen. Op de dag zelf ben je erg… (emotie) en ben je druk in de weer met het ophangen van… (feestartikel). Je feestje heeft het thema… (thema) en de woonkamer is er naar aangekleed. Als iedereen eenmaal is gearriveerd, op je beste vriendin… (je vijand) na, kan het cadeautjes uitpakken beginnen. Je krijgt wel… (getal onder de 20) cadeautjes! Je bent heel blij en bedankt iedereen wel duizend keer. In de bioscoop kom je hottie… (je lievelingsacteur, de voornaam) tegen en voel je ineens dat je begint te blozen. ‘Ben je jarig’?, Vraagt hij. Hij wist naar je button waar op staat: I’m… (leeftijd). ‘Ja’, weet je er nog net uit te krijgen. … (fijn woord)! Hij geeft je zijn telefoonnummer. ‘Dit is mijn cadeau’, zegt hij. Hij gaat naast zijn mattie zitten. Je bent zo in gedachten bij hem, dat je de film voor de helft mist. Het maakt niet uit, want jij hebt zijn telefoonnummer! Bij het… (zelfde interactieve activiteit) zie je hem weer. Is dit toeval? Hij vraagt of hij mee mag doen, samen met zijn mattie. Iedereen stemt in. Het was een verjaardag om nooit te vergeten! 

4 thoughts on “Invulverhaal: Je verjaardag

  1. Hoera! Vandaag ben je jarig! Je wordt 17 jaar oud. Je nodigt je vriendje SAM uit en je nodigt 11 vriendinnen uit. Je besluit te gaan LASERGAMEN met de groep. Maar eerst gaan jullie naar de film. Je besluit er per BOOT heen te reizen. Op de dag zelf ben je erg ZENUWACHTIG en ben je druk in de weer met het ophangen van SLINGERS. Je feestje heeft het thema WILDE WESTEN en de woonkamer is er naar aangekleed. Als iedereen eenmaal is gearriveerd, op je beste vriendin MARIE na, kan het cadeautjes uitpakken beginnen. Je krijgt wel 15 cadeautjes! Je bent heel blij en bedankt iedereen wel duizend keer. In de bioscoop kom je hottie JOSH tegen en voel je ineens dat je begint te blozen. ‘Ben je jarig’?, Vraagt hij. Hij wist naar je button waar op staat: I’m 17. ‘Ja’, weet je er nog net uit te krijgen. HOERA! Hij geeft je zijn telefoonnummer. ‘Dit is mijn cadeau’, zegt hij. Hij gaat naast zijn mattie zitten. Je bent zo in gedachten bij hem, dat je de film voor de helft mist. Het maakt niet uit, want jij hebt zijn telefoonnummer! Bij het LASERGAMEN zie je hem weer. Is dit toeval? Hij vraagt of hij mee mag doen, samen met zijn mattie. Iedereen stemt in. Het was een verjaardag om nooit te vergeten!

    Like

  2. Hoera! Vandaag ben je jarig! Je wordt 18 (leeftijd) jaar oud. Je nodigt je vriendje DAAN uit en je nodigt 23 vriendinnen uit. Je besluit te gaan BOWLEN met de groep. Maar eerst gaan jullie naar de film. Je besluit er per RAKET heen te reizen. Op de dag zelf ben je erg TEVREDEN en ben je druk in de weer met het ophangen van VLAGGETJES. Je feestje heeft het thema SPROOKJES en de woonkamer is er naar aangekleed. Als iedereen eenmaal is gearriveerd, op je beste vriendin DANI na, kan het cadeautjes uitpakken beginnen. Je krijgt wel 19 cadeautjes! Je bent heel blij en bedankt iedereen wel duizend keer. In de bioscoop kom je hottie ZAC tegen en voel je ineens dat je begint te blozen. ‘Ben je jarig’?, Vraagt hij. Hij wist naar je button waar op staat: I’m 18. ‘Ja’, weet je er nog net uit te krijgen. YEEY! Hij geeft je zijn telefoonnummer. ‘Dit is mijn cadeau’, zegt hij. Hij gaat naast zijn mattie zitten. Je bent zo in gedachten bij hem, dat je de film voor de helft mist. Het maakt niet uit, want jij hebt zijn telefoonnummer! Bij het BOWLEN zie je hem weer. Is dit toeval? Hij vraagt of hij mee mag doen, samen met zijn mattie. Iedereen stemt in. Het was een verjaardag om nooit te vergeten!

    Like

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s