Stories

De coole jongerenclub

‘Oh my goodness’, moet je dat zien’!, Gilt Trix. ‘Waar dan, ik zie niets’, antwoordt John zuchtend terug. ‘Daar in de struiken’. Ze wijst en wappert hevig met haar armen. De andere 4 schudden hun hoofd. 

De coole jongerenclub (afgekort CJB) is een club bestaande uit 3 meisjes en 3 jongens. Ze zijn al jaren de beste vrienden, en ze besloten voor de gein een club op te richten, die toch al weer een jaar bestaat. De leidster, is Trix. Ze is lang, slank en knap. Ze heeft blond, lang steil haar. ze draagt altijd make-up, sieraden en hele hoge stiletto hakken. John is de grappenmaker. Hij heeft zwart, kort haar en een bril. Hij draagt 9 van de 10 keer een trainingspak. ‘Gewoon, omdat het lekker zit’, antwoordt hij dan terug. Ze hebben ook nog hun ijdele Nico. Hij heeft bruin haar in een apart coupe. Hij zelf noemt dat ‘Een apart lekker kort koppie’. Hij draagt altijd een pak.

Dan heb je nog Olivia, de studiebol. Ze draagt haar zwarte haar altijd in een staart. Ze heeft een bril en draagt altijd sneakers. Onze ruzie-oplosser, is Derek. Hij is altijd neutraal en trekt partij voor beide partijen. Hij heeft blond stekelhaar, en een wipneusje met sproetjes. Onze roodharige, fotografe, is Leslie. Ze maakt de leukste en mooiste foto’s en video’s. Daarmee maakt ze dan de prachtigste films en albums. Zo bezegelen we onze vriendschap keer op keer.

Ze zijn allen 18 jaar oud én zijn allen single. Of er dates in hun groep zijn? Nee, wel met elkaar, allemaal tesaam. Ze zijn goede vrienden, maar niet meer dan dat. Ze doen alles, maar dan ook alles samen. Olivia heeft een relatie gehad, van 3 dagen, 16 uur, 10 minuten en 42 seconden. Hun recordhoudster!

x CJB x

 

 

 

6 thoughts on “De coole jongerenclub

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s