Diary

Mijn passie 3.0 2

Vandaag is de eerste uitvoering, ik vind het zó spannend! Ik heb niet veel geslapen, en ik heb dikke wallen. Hopelijk kunnen ze die bij de make-up wegwerken. Ik krijg een sms’je. ‘Hey schat. Wij gaan knallen vanavond. X Tim’. Ik voel me meteen een stuk zekerder.

Ik ga naar beneden. ‘Ah, mijn grote ster! Je gaat schitteren vanavond’! Mijn moeder slingert me van blijdschap door de kamer. Mijn zusje, Audrey, kijkt blij, maar lijkt een beetje jaloers. Zij wil ook beroemd worden, maar ze is nog veels te jong! (Al vind zij van niet). Misschien worden we later wel een ‘sisterduo’.

Straks hebben we nog 1 repetitie, en dan is het echt zover. De musical gaat over een meisje dat een wees is. Ze komt een jongen tegen, die ook een wees is. Samen moeten ze zien te vluchten voor de politie en voor hun pleeggezinnen. Ze hopen dat ze bij elkaar mogen blijven, maar dat is nog maar de vraag… Echt een pracht musical! Er zitten zielige liedjes tussen, maar ook een paar vrolijke. Ik heb er erg veel zin in!

De repetitie ging er goed. We zijn er klaar voor! We gaan nu de decors klaarzetten in het theater, en ervoor zorgen dat alles gereed en tot in de puntjes verzorgd is, voordat de show begint. We gaan ons aankleden en ons opmaken.

Wens me succes,

Elina

2 thoughts on “Mijn passie 3.0 2

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s