Verhalen

Verjaardagsfeestje

Ik ben Vincent, en mijn ‘beste vriend’ is Levi. Het begon allemaal op mijn 18e verjaardagsfeestje.

‘Hey man, gefeliciteerd. Eindelijk ‘the big 18′. Je hoort erbij gap’. ‘Bedankt maat. Dat betekent veel voor me’. We gaven elkaar een high five en een ‘bro hug’. Mijn vriendin, Zelda, was er ook. We hadden al een jaar een relatie. Levi was altijd al verliefd op haar, maar legde zich erbij neer toen we een relatie kregen. Tot vandaag dus…

‘Hey schat’. Zelda gaf me een kus. Levi keek jaloers, maar zei niets. ‘Hey Levi’. Ze gaf hem een knuffel. dat beurde hem al aardig op. ‘Wat leuk zo, allemaal tesaam’. ‘Eh… we zijn maar met 3’, zei Levi, die de kamer rondkeek. ‘Och, het is toch al heel wat’, antwoordde ze kattig terug. ‘Ach, mijn beste vriend en vriendinnetje zijn hier, dat is voor mij al genoeg’. ‘Oh schatje’, zei Zelda, die me nog een kus gaf. De bel ging. Levi deed open. ‘Hallo Rhonda’. ‘Rhonda is de zus van Zelda. Ze is smoor op Levi, maar hij niet op haar. ‘Verrassing’!, Zei Zelda. ‘Ze is speciaal hiernaartoe gekomen, voor jou’. Rhonda knikte en knuffelde mij. ‘Gefeliciteerd Vincent’! ‘Dankje’. Rhonda liep met getuite lippen op Levi af, die een stap terug deed.

‘Weet je Rhonda’, zei Levi, ‘Vincent is op jou’. ‘Wat? En ik dan’?, zei Zelda verontwaardigd. ‘Hij wil dat jij en ik een setje worden’. ‘Helemaal niet’. ‘Het is uit, Vincent’! Ze liep weg. Rhonda gaf me een handkus en liep Zelda achterna. ‘Bedankt, Levi’. ‘Ach man, het was nooit wat geworden tussen jullie’. Ik keek hem boos aan. ‘Misschien heb je gelijk’. We liepen lachend naar de keuken.

Einde

4 gedachten over “Verjaardagsfeestje

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s