Diary

De universiteit 5

Na de pauze hadden we gymnastiek. Daar ben ik echt zo dol op! (NOT). We gingen trefballen! Oh god no! Het was de jongens tegen de meisjes. Nadat alle meisjes, behalve Isa en ik, en alle jongens, behalve Pim en Yvan, af waren, rustte ons één ding, winnen! Maar Isa wilde Pim niet raken, en andersom. Ik wilde Yvan niet raken, en andersom. ‘Kom op, maak het af’!, Gilde Laura. Ik besloot de bal ver van Yvan af te gooien. Helaas ging hij net die kant op. Hij werd hard in zijn gezicht geraakt.

‘Yvan’! Ik rende erheen. ‘Sorry. Ik had niet verwacht dat je net die kant op ging’. Yvan kwam omhoog. ‘Geeft… au… niets’. Ik hielp hem overeind. ‘Susie, loop jij even met hem naar de wc? Dan kun je hem helpen met zijn bloedneus’. ‘Ja, natuurlijk’. Ik begeleidde Yvan naar de jongens-wc. ‘Daar mag jij niet in’, grapte hij. ‘Haha, grapjas’. Toen ik het stond schoon te maken, keek Yvan me aan. ‘Je bent echt mooi in het licht van de wc’. Ik moest lachen. Zelfs als hij pijn had, had hij nog humor. Hij streelde mijn wang. Daarna deed hij een lok haar achter mijn oor. Hij keek me aan. Voor ik het wist, zaten zijn lippen op de mijne geplakt. Toen hij ze er af haalde, zei hij: ‘Alvast een voorproefje voor vanavond’. Ik giechelde en ging verder met schoonmaken.

Toen de gymles voorbij was, hadden we nog Engels en Nederlands. Toen was het eindelijk zover, mijn date! Al had ik de helft al gehad 😉 . Ik stond met Isa voor het restaurant. Toen we naar binnenliepen, was er een tafeltje, die helemaal bedekt was met een roze tafelkleed. Er lagen rozenblaadjes op. Pim, liep recht op Isa af. ‘Onze tafel is daar’, en hij wees naar exact dezelfde tafel, alleen dan aan de andere kant van het restaurant. Isa giechelde. Yvan besloop me van achter. ‘En deze schone mag met mij mee’. Ik voelde me zo gevleid, dat ik alleen maar kon giechelen. 

Morgen meer 😉

2 thoughts on “De universiteit 5

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s