Fill in story

Invulverhaal: Eerste schooldag

De zomervakantie is weer voorbij. Je… (emotie) als een stekker en doet je… (kleur van je trui) badjas aan. Je strompelt de trap af en gaat aan de ontbijttafel zitten. Voor je staat… (vieste eten) en… (lekkerste eten). Je moeder kust je op je… (deel van je gezicht) en vraagt of je goed geslapen hebt. Je haalt je schouders op en begint te eten. Je telefoon gaat. Het is…(naam van je lievelingsleraar/lerares). Wat moet die van je op deze rot maandag? Je neemt de telefoon op en zegt… (stopwoordje). ‘Dag’, zegt… (naam van je lievelingsleraar/lerares) met een rare stem. ‘Waar heb jij last van’? ‘Ik ben… (soort ziek zijn)’. ‘Ik geef het wel door aan… (naam van je ergste leraar/lerares). ‘Dankjewel’. Er wordt opgehangen. Je trekt snel je… (lievelingskleur) jurkje aan en pakt je… (vervoersmiddel op 2 wielen). Je komt onderweg wel… (getal) stoplichten tegen die allemaal op rood springen. Je schreeuwt… (groentesoort) en rijd weer verder. Eenmaal op school staan er allemaal mensen buiten. Het blijkt dat… (beroep) de sleutel vergeten is en de school dicht is. Iedereen staat te… (blije emotie) van blijdschap en jij doet samen met… (de naam van je crush) een vreugdedansje. Dit is de mooiste dag van je leven!

4 thoughts on “Invulverhaal: Eerste schooldag

  1. De zomervakantie is weer voorbij. Je… baalt als een stekker en doet je… blauw/ roze badjas aan. Je strompelt de trap af en gaat aan de ontbijttafel zitten. Voor je staat havermout en Patat Je moeder kust je op je wang en vraagt of je goed geslapen hebt. Je haalt je schouders op en begint te eten. Je telefoon gaat. Het is…(Dick Visser). Wat moet die van je op deze rot maandag? Je neemt de telefoon op en zegt oke ‘Dag’, zegt… Dick met een rare stem. ‘Waar heb jij last van’? ‘Ik ben… Grieperig . ‘Ik geef het wel door aan Cor Schoonbeek). ‘Dankjewel’. Er wordt opgehangen. Je trekt snel je Rode jurkje aan en pakt je fiets. Je komt onderweg wel… 100 stoplichten tegen die allemaal op rood springen. Je schreeuwt… komkommer en rijd weer verder. Eenmaal op school staan er allemaal mensen buiten. Het blijkt dat de concierge de sleutel vergeten is en de school dicht is. Iedereen staat te juichen van blijdschap en jij doet samen met je klasgenoten een vreugdedansje. Dit is de mooiste dag van je leven!

    Like

  2. De zomervakantie is weer voorbij. Je bent zo gelukkig als een stekker en doet je… een blauwe badjas aan. Je strompelt de trap af en gaat aan de ontbijttafel zitten. Voor je staat… (spinazie) en… patat Je moeder kust je op je… wang en vraagt of je goed geslapen hebt. Je haalt je schouders op en begint te eten. Je telefoon gaat. Het is Jan Osinga). Wat moet die van je op deze rot maandag? Je neemt de telefoon op en zegt… Ja). ‘Dag’, zegt Jan Osinga met een rare stem. ‘Waar heb jij last van’? ‘Ik ben…ziek’. ‘Ik geef het wel door aan… Marianna van Mansom. ‘Dankjewel’. Er wordt opgehangen. Je trekt snel je… rode ) jurkje aan en pakt je… fiets . Je komt onderweg wel… (5 ) stoplichten tegen die allemaal op rood springen. Je schreeuwt… bloemkool ) en rijd weer verder. Eenmaal op school staan er allemaal mensen buiten. Het blijkt dat… de congiërge de sleutel vergeten is en de school dicht is. Iedereen staat te… huilen ) van blijdschap en jij doet samen met… een jongen ) een vreugdedansje. Dit is de mooiste dag van je leven!

    Like

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s