Fill in story

Invulverhaal: Het concert

Op een prachtige… (doordeweekse dag) krijg je een sms’je van… (je beste vriendin). Ze vertelt dat… (je lievelingsband) optreed in… (plaats in Nederland). Ze vertelt dat ze vrijkaartjes heeft geregeld via… (je grootste vijand). Het kostte slechts… (prijs laatste aankoop). Jullie gaan er per limousine heen. Ze heeft het groots geregeld en zorgt ervoor dat je niets tekort komt. De reis erheen verloopt niet soepel. Eerst komt de limousine… (je leeftijd) minuten te laat. Vervolgens is de brug open. Later, op de snelweg, krijgt de limousine ineens (vorm van autopech). Na… (je schoenmaat) minuten arriveer je bij het theater. Je hoort dat ze… (je lievelingsnummer) spelen. Gelukkig mogen jullie nog naar binnen. Na het concert is er een meet en greet met de band. Je bent zenuwachtig en blij tegelijk. … (leukste lid van de band) komt naar je toe en geeft je uit zichzelf een handtekening. Ook wil hij met je op de foto. In de limousine ben je in dromenland. … (je beste vriendin) stoot je aan en zegt: ‘Dat was leuk hé’? Als je thuiskomt, vlieg je naar je computer en zet je het op… (lievelingswebsite). Het was een concert om nooit te vergeten.

6 thoughts on “Invulverhaal: Het concert

 1. Op een prachtige… Vrijdagochtend krijg je een sms’je van… Ellen Ze vertelt dat… slamfm on tour met Robin Lefeber optreed in Haren. Ze vertelt dat ze vrijkaartjes heeft geregeld via… Andrea Het kostte slechts… 1 euro Jullie gaan er per limousine heen. Ze heeft het groots geregeld en zorgt ervoor dat je niets tekort komt. De reis erheen verloopt niet soepel. Eerst kom de limousine. 19 minuten te laat. Vervolgens is de brug open. Later, op de snelweg, krijgt de limousine ineens een lekke band Na… 39 minuten arriveer je bij het theater. Je hoort dat ze… stay high ) spelen/ mixen Gelukkig mogen jullie nog naar binnen. Na het concert is er een meet en greet met de band. Je bent zenuwachtig en blij tegelijk. … Robin Lefeber loopt naar je toe en geeft je uit zichzelf een handtekening. Ook wil hij met je op de foto. In de limousine ben je in dromenland. …Ellen stoot je aan en zegt: ‘Dat was leuk hé’? Als je thuiskomt, vlieg je naar je computer en zet je het op… Facebook ). Het was een concert om nooit te vergeten.

  Doe maar meer van zulke verhalen is leuk 😉

  Like

 2. Op een prachtige zaterdag krijg je een sms’je van Suzanne . Ze vertelt dat Melrose optreed in Sexbierum Ze vertelt dat ze vrijkaartjes heeft geregeld via… Simone . Het kostte slechts 1.50 euro. Jullie gaan er per limousine heen. Ze heeft het groots geregeld en zorgt ervoor dat je niets tekort komt. De reis erheen verloopt niet soepel. Eerst kom de limousine… 19 minuten te laat. Vervolgens is de brug open. Later, op de snelweg, krijgt de limousine ineens een lege benzinetank . Na 39 minuten arriveer je bij het theater. Je hoort dat ze hunter of stars spelen. Gelukkig mogen jullie nog naar binnen. Na het concert is er een meet en greet met de band. Je bent zenuwachtig en blij tegelijk. …Marcel naar je toe en geeft je uit zichzelf een handtekening. Ook wil hij met je op de foto. In de limousine ben je in dromenland. Suzanne stoot je aan en zegt: ‘Dat was leuk hé’? Als je thuiskomt, vlieg je naar je computer en zet je het op facebook. Het was een concert om nooit te vergeten.

  Like

 3. Op een prachtige zondag krijg je een sms’je van Nadine. Ze vertelt dat Lana Del Rey optreedt in Haren. Ze vertelt dat ze vrijkaartjes heeft geregeld via Justin Bieber. Het kostte slechts 5 euro. Jullie gaan er per limousine heen. Ze heeft het groots geregeld en zorgt ervoor dat je niets tekort komt. De reis erheen verloopt niet soepel. Eerst kom de limousine 17 minuten te laat. Vervolgens is de brug open. Later, op de snelweg, krijgt de limousine ineens een botsing. Na 38 minuten arriveer je bij het theater. Je hoort dat ze Ride spelen. Gelukkig mogen jullie nog naar binnen. Na het concert is er een meet en greet met de zangeres. Je bent zenuwachtig en blij tegelijk. Lana komt naar je toe en geeft je uit zichzelf een handtekening. Ook wil zij met je op de foto. In de limousine ben je in dromenland. Nadine stoot je aan en zegt: ‘Dat was leuk hé’? Als je thuiskomt, vlieg je naar je computer en zet je het op Facebook. Het was een concert om nooit te vergeten.

  Like

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s